Blog

Nieuw: in een klap talloze websites live zetten

Luke Merkx 11 Apr 2024 11:45

We hebben een nieuwe functie! Dankzij onze nieuwste tool is het nu mogelijk om honderden websites tegelijk live te laten zetten. De sites hebben een eigen subdomein en allemaal dezelfde starttemplate. Ideaal voor scholen en bijvoorbeeld netwerkorganisaties. We vertellen je graag meer!

Lees verder

Waarom een website ook voor zzp'ers onmisbaar is

Luke Merkx 08 Feb 2024 11:08

Dagelijks spreek ik met allerlei ondernemers. Sommigen runnen een bedrijf met 100+ medewerkers, anderen draaien hun toko in hun uppie. Die laatste groep heeft geregeld het idee dat een website alleen een vereiste is voor grote bedrijven of e-commerce ondernemingen. Dat is echter niet het geval...

Lees verder

Hoe weet je of een website veilig is?

Luke Merkx 20 Dec 2023 19:39

In het tijdperk van digitale gegevensuitwisseling en online interacties is de veiligheid van websites van cruciaal belang. Maar hoe weet je of jouw website veilig is? In dit blog gaan we dieper in op dit vraagstuk en werpen we een blik op de essentiële aspecten van websiteveiligheid.

Lees verder

Waarom een website onmisbaar is voor MKB-bedrijven

Luke Merkx 01 Dec 2023 15:51

In de digitale wereld is een sterke online aanwezigheid essentieel voor bedrijven van elke omvang. Voor MKB-bedrijven vormt een website een krachtig instrument om te groeien, klanten aan te trekken én de concurrentie voor te blijven. Lees hier waarom een website onmisbaar is voor MKB-bedrijven.

Lees verder

All-Instap introduceert AI-tool in 2024

Luke Merkx 13 Nov 2023 18:30

Binnenkort kun je Artificial Intelligence (AI) gebruiken in het CMS om teksten en afbeeldingen te genereren. Wij leggen je uit hoe dat in zijn werk gaat!

Lees verder

Dit zijn de voordelen van een responsive webdesign

Luke Merkx 01 Nov 2023 16:33

Een website bouwen is stap één in online aanwezigheid. Ontdek in dit artikel waarom stap twee, optimalisatie voor verschillende apparaten met responsive design, cruciaal is.

Lees verder

Waarom ik koos voor All-Instap

Luke Merkx 20 Okt 2023 14:26

"Hey Luke, ik dacht dat jij geen websites meer wilde bouwen." "Dat klopt, totdat ik All-Instap ontdekte."

Lees verder

Zo koppel je je externe domeinnaam aan All-Instap

Luke Merkx 16 Okt 2023 13:30

Heb je een domeinnaam geregistreerd via een externe partij als Strato of MijnDomein? Dan moet je deze handmatig laten verwijzen naar All-Instap. Wij leggen je uit hoe je dat doet.

Lees verder

Presenteer eenvoudig jouw projecten

Adriaan Snoeren 12 Okt 2023 16:07

Of het nu gaat om digitale projecten, schilderijen, meubels of woningen... met de nieuwe Projecten-module plaats je ze snel op je website!

Lees verder

Engelstalig CMS, 301 module en LinkedIn Business

Timo Terpstra 20 Sep 2023 13:04

All-Instap heeft deze week weer een mooie update gekregen. Naast een aantal bugfixes hebben we drie mooie nieuwe functies toegevoegd. We vertellen je graag meer over deze update.

Lees verder

Hoe maak je een sterk wachtwoord?

Luke Merkx 05 Jan 2023 19:50

Wachtwoorden vormen de digitale sleutel tot onze persoonlijke informatie. In een tijdperk waarin cyberdreigingen toenemen, is het cruciaal om een solide wachtwoordbeleid te hanteren. In dit blog leiden we je door het proces van het creëren van sterke wachtwoorden.

Lees verder