Ervaringen

Hoe ervaren onze gebruikers All-Instap?

KAR Automotive

Willem klep is de trotse eigenaar van KAR Automotive én een All-Instap website.

KAR Automotive is een onafhankelijk autobedrijf opgericht door Willem Klep. Willem heeft ruim twtintig jaar automotive ervaring opgedaan in dealerorganisaties waar de klant altijd op nummer één staat.

"Voor mij was het belangrijk dat vanaf de dag dat de deuren van KAR opengingen de online presentatie klopte en de occasions online stonden. Dit hebben we super voor elkaar gekregen met All-Instap!"

Zijn ervaring met All-Instap

Het Bedrijfskompas

Om hun verhaal eenvoudig, snel en professioneel over te brengen naar klanten, klopten bedrijfsadviseurs Peter en Chris aan bij All-Instap. Wij bouwden binnen afzienbare tijd een website voor hen en verzorgden óók de tekst en fotografie.

"Dankzij het snelle schakelen van All-Instap waren we binnen een week live, inclusief teksten en foto's. En dat voor een eerlijke prijs. Ideaal!"

Lees meer

Werkplaats Breda

Werkplaats Breda geeft een boost aan het MKB door hen te verbinden met ondernemende professionals en jonge werkzoekenden en studenten op basis van kwaliteiten en flexibele inzet. 

Peter Princen maakt voor de website van Werkplaats Breda gebruik van All-Instap en is als partner verbonden aan het platform.

Lees het verhaal van Peter
Naar blog

Laatste blogs

Nieuw: in een klap talloze websites live zetten

We hebben een nieuwe functie! Dankzij onze nieuwste tool is het nu mogelijk om honderden websites tegelijk live te laten zetten. De sites hebben een eigen subdomein en allemaal dezelfde starttemplate. Ideaal voor scholen en bijvoorbeeld netwerkorganisaties. We vertellen je graag meer!

Lees verder

Waarom een website ook voor zzp'ers onmisbaar is

Dagelijks spreek ik met allerlei ondernemers. Sommigen runnen een bedrijf met 100+ medewerkers, anderen draaien hun toko in hun uppie. Die laatste groep heeft geregeld het idee dat een website alleen een vereiste is voor grote bedrijven of e-commerce ondernemingen. Dat is echter niet het geval...

Lees verder

Hoe weet je of een website veilig is?

In het tijdperk van digitale gegevensuitwisseling en online interacties is de veiligheid van websites van cruciaal belang. Maar hoe weet je of jouw website veilig is? In dit blog gaan we dieper in op dit vraagstuk en werpen we een blik op de essentiële aspecten van websiteveiligheid.

Lees verder

Wij staan voor je klaar!

Onze customer service is 24-7 bereikbaar via e-mail. Stuur een mail naar mail@all-instap.nl of bel ons op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 op 076-3030166. Wij beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk!

Neem contact op