Ervaringen

Hoe ervaren onze gebruikers All-Instap?

Van Dijk Expresse

Van Dijk Expresse beschikt over jarenlange ervaring in sneltransport en nachtdistributie voor ketenbedrijven en opdrachtgevers opererend in verschillende branches zoals de farmacie, tandtechniek, high-tech, hoogwaardige elektronica en fotografie.

Van Dijk Expresse had zeker wat stappen te maken om de website weer up-to-date te krijgen, maar wilden hiervoor niet te veel geld uitgeven. Daarom kozen zij voor All-Instap.

Lees het verhaal van Van Dijk

KAR Automotive

Willem klep is de trotse eigenaar van KAR Automotive én een All-Instap website.

KAR Automotive is een onafhankelijk autobedrijf opgericht door Willem Klep. Willem heeft bijna 20 jaar automotive ervaring opgedaan in dealerorganisaties waar de klant altijd op nummer 1 staat.

Zijn ervaring met All-Instap

Werkplaats Breda

Werkplaats Breda geeft een boost aan het MKB door hen te verbinden met ondernemende professionals en jonge werkzoekenden en studenten op basis van kwaliteiten en flexibele inzet. 

Peter Princen maakt voor de website van Werkplaats Breda gebruik van All-Instap en is als partner verbonden aan het platform.

Lees het verhaal van Peter
Naar blog

Laatste blogs

Voeg een Instagram feed toe aan jouw website

Door onze koppeling met Instagram in te zetten, wordt het nu ontzettend eenvoudig om jouw Instagram feed op jouw website te delen.

Lees verder

Engelstalig CMS, 301 module en LinkedIn Business

All-Instap heeft deze week weer een mooie update gekregen. Naast een aantal bugfixes hebben we drie mooie nieuwe functies toegevoegd. We vertellen je graag meer over deze update.

Lees verder

Wij zijn klaar voor de nieuwe AVG

25 mei gaan er op het gebied van de privacywetgeving een aantal essentiƫle veranderingen doorgevoerd worden.

Lees verder