Geboren uit passie én frustratie

Meer dan twintig jaar lang maatwerkwebsites ontwikkelen en ontwerpen zette internetondernemer Adriaan Snoeren aan het denken: ‘Ook startende ondernemers, MKB’ers en marketeers verdienen een kwaliteitsoptie. Eigenlijk zou er een platform moeten zijn waarin zij eenvoudig kunnen werken, zonder dat zij op kosten worden gejaagd en met technische vraagstukken blijven zitten.’ Adriaans hersenspinsel leidde uiteindelijk tot de geboorte van een eenvoudig, professioneel en gebruiksvriendelijk platform: All-Instap.


Iedere organisatie heeft een professionele website nodig. De ontwikkeling hiervan kost echter al snel veel geld, iets dat je als (startende) ondernemer niet altijd tot je beschikking hebt of liever anders besteedt. Vaak wordt dan ook gekozen voor de oplossing waarbij ‘een kennis iets in elkaar knutselt’ of waarbij jezelf aan het ‘hobbyen’ gaat in de bekende platformen als WordPress en Wix. Natuurlijk is dit een goedkope en vaak snelle oplossing, maar door gebrek aan kennis en/of tijd wordt het onderhouden en aanpassen van deze websites vaak bemoeilijkt, met alle gevolgen van dien.

All-Instap gelooft erin dat veel starters, MKB-bedrijven en marketeers dezelfde behoefte hebben wanneer het gaat om een website. Een gebruiksvriendelijk, snel en eenvoudig systeem waarin je aan de slag kunt met hetgeen dat ertoe doet: het vullen van content. En dat zonder dat je je bezig hoeft te houden met verspringende blokken, vastgeslagen plug-ins, een verlopen beveiligingscertificaat and so on.

‘Been there, done that’

Eind 2022 kwam freelance marketeer en tekstschrijver Luke Merkx in contact met Adriaan. Jarenlang bouwde Luke websites in de bekende, grote websiteplatformen. Het stond hem tegen dat hij veelal bezig was met het inregelen van plugins, updates, koppelingen en andere technische zaken terwijl hij zich op één ding wilde focussen: websites vullen met content. Luke vroeg Adriaan of hij een betaalbaar en alternatief platform kende waarmee hij zijn klanten eenvoudig en snel kon helpen. “Ik heb nog wel iets op de plank liggen”, antwoordde Adriaan, waarop hij All-Instap aanraadde.

Snelheid, eenvoud en professionaliteit voor iedereen

Luke startte met het maken en onderhouden van websites in All-Instap. Na afzienbare tijd liet hij Adriaan weten enthousiast te zijn over de professionaliteit van het platform, en dat juist terwijl het zo eenvoudig werkt. “Daar moet je meer mee doen!”, vertelde Luke Adriaan, doelend op het feit dat Adriaan All-Instap nooit actief in de markt had gezet wegens tijdsgebrek. 

Het tweetal bundelde hun krachten en maakte van All-Instap een toegankelijk platform voor ieder type ondernemer, marketeer en communicatieprofessional. Vanaf die periode sloten honderden personen zich bij All-Instap aan.

Start nu gratis!