Nieuw: in een klap talloze websites live zetten

Luke Merkx 11 APR 2024 11:45 2 minuten

We hebben een nieuwe functie! Dankzij onze nieuwste tool is het nu mogelijk om honderden websites tegelijk live te laten zetten. De sites hebben een eigen subdomein en allemaal dezelfde starttemplate. Ideaal voor scholen en bijvoorbeeld netwerkorganisaties. We vertellen je graag meer!

Stel: je wenst je studenten, medewerkers of leden een podium te bieden én tegelijkertijd Google te veroveren met je bedrijf, product of merk. Dan is deze tool een ware uitkomst. Met trots presenteren wij je onze nieuwste feature: All-Import! Dankzij dit staaltje techniek is het vanaf heden mogelijk om in één klap tientallen, honderden, duizenden websites in één keer live te zetten. We leggen je uit hoe de vork in de steel zit.

Snel meerdere websites maken of laten maken

Wij maken één website voor je. Jij bepaalt of dit een basiswebsite is, of een compleet volwaardige site die van A-Z wordt gebouwd. Deze site komt vervolgens te draaien op een vaste URL. We pakken in dit voorbeeld even www.sesamstraat.nl. (Let op, deze website en haar subdomeinen zijn uiteraard fictief. All-Instap heeft www.sesamstraat.nl niet in beheer. De naam wordt puur gebruikt ter illustratie). 

Sesamstraat

Dus: ons team maakt één website op www.sesamstraat.nl. Dit inclusief Sesamstraat-huisstijl. Vervolgens kunnen we op deze URL alle Sesamstraat-leden een eigen sub-website bieden. Dit is niet slechts een pagina, maar een volwaardige website.

Jij als opdrachtgever levert ons een lijst aan met de bedrijven, producten of personen die een website dienen te krijgen. Dit omvat enkele basisgegevens, zoals bijvoorbeeld Voornaam, Achternaam en E-mailadres. Wanneer deze lijst compleet is, koppelen we deze aan de hoofdwebsite - in dit geval sesamstraat.nl - waarna alle bedrijven, producten of personen in de lijst een eigen website hebben in de stijl van de hoofdwebsite. Dit middels eigen domeinen als ewww.koekiemonster.nl of www.elmo.nl of middels subdomeinen, bijvoorbeeld:

koekiemonster.sesamstraat.nl
elmo.sesamstraat.nl
pino.sesamstraat.nl
bertenernie.sesamstraat.nl

Enzovoorts.

Zoekmachine-kanon

Buiten het feit dat je je studenten, medewerkers of leden een podium biedt middels een eigen website, zorgt het creëren van al deze losse landingspagina's voor flink wat gratis zoekmachineverkeer. Stel dat 300 Sesamstraat-personages hun eigen website krijgen, dan wil dit zeggen dat er in een handomdraai 300 landingspagina's in Google komen. Dat zijn dus 300 pagina's die betrekking hebben op jouw organisatie. Daarnaast komt iedereen die de naam van Elmo, Pino of Koekiemonster opzoekt in Google uit bij www.sesamstraat.nl. SEO was nog nooit zo makkelijk…

Maar Luke, hoe zit het dan met…

  • Privacy? Dat hebben we op de rit. Wil jouw student/medewerker etc. niet gevonden worden op het web, dan zorgen we hiervoor. Het is dan bijvoorbeeld mogelijk om alleen direct - dus door bovenin je browser koekiemonster.sesamstraat.nl te typen - een site te bezoeken.
  • Beheer en customization van de sites? Iedere gebruiker krijgt een eigen inlog van zijn/haar site waarna hij/zij alle inhoud volledig naar wens aan kan passen. We kunnen bijvoorbeeld voor jouw school één basiswebsite maken waarna alle studenten een eigen inlog krijgen en zelf hun website kunnen vullen/personaliseren. Ideaal om een kennis/ervaring op te doen met het bouwen van websites en een portfolio op te bouwen. Heb je liever dat wij je website(s) aanpassen, kan dat uiteraard ook!
  • Hosting, domeinnaam etc.? Hoef je je niet druk om te maken, dat regelen wij voor je. 
  • Aan de slag gaan als je geen ervaring hebt met websitebeheer? Hebben we ook aan gedacht! We komen graag langs om een op maat gemaakte workshop te verzorgen voor jou en/of je relaties. Uiteraard kan dit ook digitaal.

Meer weten over de mogelijkheden of interesse in een demo? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met mij op via:

T 06 821 22 821
M luke@all-instap.nl