Waarom ik koos voor All-Instap

Luke Merkx 20 OKT 2023 14:26 1 minuut

"Hey Luke, ik dacht dat jij geen websites meer wilde bouwen." "Dat klopt, totdat ik All-Instap ontdekte."

Tijdens mijn studie communicatie startte ik stilletjes aan met het bouwen van websites. Dat veelal in de bekende platformen als WordPress en Wix. Dat ging mij redelijk af, maar wel was ik enorm veel tijd kwijt aan het het onderhouden van plugins, koppelingen en updates et cetera. En dat is net datgeen waar je als content marketeer ab-so-luut geen trek in hebt.

Hoofdpijn
Ik ben een creatieveling die snel en efficiënt werkt. Als ik content wil plaatsen, wil ik dat direct kunnen doen - zonder dat ik instelling na instelling aan dien te passen of bang moet zijn dat ik per ongeluk een plugin verkeerd instel. Om die reden besloot ik enkele jaren terug te stoppen met websites bouwen en me enkel nog te richten op tekstproductie en het maken van sociale media content. De enige website die ik nog bijhield, was die van mezelf. Maar ook daar kreeg ik op een gegeven moment alleen maar hoofdpijn van. Totdat ik uitkwam bij All-Instap en besloot over te stappen naar dit platform.

Eenvoudig, snel en professioneel
Er ging een wereld voor me open. 'Eindelijk een professioneel platform waarin je eenvoudig en snel aan de slag kunt zónder voortdurend bezig te hoeven zijn met allerlei technische zaken', dacht ik. 

Ik benaderde Adriaan (eigenaar van All-Instap) en vertelde hem dat ik zijn product - wat hij ooit als hobbyproject was gestart - écht fijn vond werken. Adriaan vroeg mij om in te stappen en All-Instap samen verder te vermarkten. Vervolgens bundelden Adriaan en ik onze krachten. Vanaf die periode sloten honderden personen zich bij All-Instap aan. En daar zijn we trots op. Trots op het feit dat we van All-Instap een toegankelijk platform voor ieder type ondernemer, marketeer en communicatieprofessional hebben gemaakt.