Engelstalig CMS, 301 module en LinkedIn Business

Timo Terpstra 20 SEP 2023 13:04 1 minuut

All-Instap heeft deze week weer een mooie update gekregen. Naast een aantal bugfixes hebben we drie mooie nieuwe functies toegevoegd. We vertellen je graag meer over deze update.

Engelstalig

Aanvankelijk is All-Instap opgezet als een Nederlandstalig platform. Nu blijkt dat het platform een veel grotere doelgroep aan kan gaan spreken. We boden al websites aan in andere talen dan Nederlands maar nu kunnen gebruikers van het dashboard hun site ook beheren in het Engels.

Het dashboard volledig in het Engels

Zodra je bent ingelogd om je website te gaan beheren klik je rechtsboven op jouw naam en dan op 'Mijn account'. Hier zit de optie 'Verander jouw profiel'. Op deze pagina kun je als taal Engels of Nederlands kiezen. Voor beheerders die de Nederlandse taal niet machtig zijn is dit een uitkomst!

Redirects

Vanaf nu is er ook een redirect module beschikbaar in All-Instap. De module is te vinden bij de instellingen.
Veel nieuwe klanten hebben op het moment dat ze kiezen voor All-Instap al een andere website draaien die vervangen gaat worden. Op deze site heeft elke pagina een unieke url die door Google en andere zoekmachines is geïndexeerd. Het wil niet altijd zo zijn dat deze pagina's dezelfde url hebben op de nieuwe All-Instap website. Het is dus belangrijk om bezoekers die een link van de oude website openen door te sturen naar de nieuwe link van diezelfde pagina. Op de oude site stond een 'over ons' pagina misschien op www.domein.nl/over en op de nieuwe site op www.domein.nl/over-ons. 

De redirects module

Dit is ook enorm belangrijk voor Google. We zullen Google moeten laten weten dat de pagina verhuist is. Dit doen we dus met zogenaamde 301 redirects. Nu dit mogelijk is voor onze klanten verhogen we het service-niveau en hebben we ook voor ons een handige tool om de redirects te beheren.

LinkedIn Business

In de header en footer van je website is het mogelijk om links naar social media te plaatsen. We hadden al de optie om een link naar je persoonlijke LinkedIn profiel toe te voegen. Het ontbrak nog aan een LinkedIn Business link. 
Bij het tabblad social media bij instellingen kun je de business pagina nu toevoegen.
Neem alvast een kijken op onze LinkedIn Business pagina.

Naast deze updates hebben we ook een aantal bugfixes doorgevoerd om de ervaring van zowel de bezoeker als beheerder van All-Instap te verbeteren.

Tot de volgende update!

Op zoek naar een nieuwe website?
Denk aan All-Instap!