Werkplaats Breda ontwikkelt mensen en bedrijven

Peter Princen van Werkplaats Breda

Een frisse start voor Werkplaats Breda

Werkplaats Breda geeft een boost aan het MKB door hen te verbinden met ondernemende professionals, jonge werkzoekenden en studenten op basis van kwaliteiten en flexibele inzet. Peter en Adriaan werken al geruime tijd samen en de lijntjes waren dus kort toen Peter besloot met Werkplaats Breda te starten.

All-Instap website voorziet in alle basis opties die de moderne website nodig heeft. En het platform wordt altijd doorontwikkeld met nieuwe functionaliteit. Dit was voor Peter belangrijk zodat de website van de Werkplaats mee kan groeien met het bedrijf.

Snel en professioneel

"Een prima ontwikkeling omdat je zo op een laagdrempelige manier een professionele website hebt voor je bedrijf in korte tijd. Bovendien makkelijk om aanpassingen en toevoegingen te doen. Het Team van All-Instap reageert snel en adequaat op vragen."

Werkplaats Breda. Of toch Tilburg? Of Den Bosch?

Peter start met zijn bedrijf in Breda. De ambitie ligt er om tevens een Werkplaats te starten in Tilburg of Den Bosch. All-Instap maakt het dan mogelijk voor Peter en zijn medewerkers om vanuit één omgeving de verschillende sites te onderhouden. Het systeem van All-Instap biedt ook de mogelijkheid tot meerdere gebruikers. Alle mensen die voor Peter werken zouden dus theoretisch ook de website kunnen bewerken.

Bekijk alvast eens www.werkplaatsbreda.nl.

"De website is netjes opgebouwd met een logische navigatie en mooie pagina's. Alle pagina's maken gebruik van verschillende panelen. Zo wordt op een overzichtelijke manier met tekst en beeld uitgelegd hoe Werkplaats Breda werkt."

Snel vindbaar met een minimale investering!

"Binnen een dag kun je al live indien gewenst. En dat met een minimale investering. Ideaal!"

Een warme aanbeveling

We vroegen Peter of hij All-Instap zou aanbevelen bij klanten of relaties. Daar werd volmondig met JA op geantwoord! 
Peter geeft aan dat hij regelmatig websites bezoekt die qua uitstraling verouderd zijn. Dit heeft zijn weerslag op het aantrekken van nieuwe, jonge, medewerkers. Met All-Instap kunnen bedrijven snel een betere uitstraling aan hun bedrijf geven.

 

Een kritische noot

All-Instap ontbreekt aan niks dat de website van Werkplaats Breda nodig heeft. Voor relaties van Peter (die als partner al verschillende klanten voor All-Instap heeft binnengebracht) zou het echter prettig zijn als er een simpele webshop module beschikbaar komt.
Op korte termijn staat dit niet te gebeuren maar de plannen liggen er!

Ook een All-Instap website?

Bekijk snel de drie mogelijkheden die wij bieden en waarmee je binnen 24-uur live kunt zijn met jouw nieuwe website! Probeer de eerste maand het systeem vrijblijvend en gratis uit.

Bekijk de mogelijkheden