Word partner van All-Instap!

Verdien maandelijks € 9,50 per verkochte website

Meer informatie

Volledige controle

Als partner van All-Instap heb je het volledige beheer van de websites van jouw klanten in één omgeving. Je kunt na een paar klikken al starten met het design van de site en het plaatsen van content!

Up-to-date beveiliging

Alle All-Instap websites hebben gratis een SSL-certificaat en elke dag wordt er een back-up gemaakt. De persoonsgegevens van jouw klant en de bezoekers van de site zijn veilig!

Support

Het onderhoud van de websites en het verlenen van de service liggen bij ons! Jij kunt je focussen op het plaatsen en bijhouden van pagina's, blogs en nieuwsberichten voor jouw klanten.

Waarom partner worden van All-Instap?

All-Instap is een website platform dat door ons wordt onderhouden. Als grafisch vormgever, marketing bureau of bijvoorbeeld webbureau kun je eenvoudig sites vormgeven en bijhouden wat betreft tekst en foto's.

Voor elke verkochte All-Instap website ontvang je maandelijks €9,50 kick-back (exclusief btw). Dit is natuurlijk makkelijk verdiend. Wij leveren het middel en jij kunt je concentreren op de marketing van de website.

All-Instap sites zijn perfect voor bedrijven die op een moderne manier hun digitale uitingen op internet kwijt willen. 

Eigenschappen website

Veel van mijn klanten kozen voor All-Instap nadat zij zagen hoe eenvoudig en overzichtelijk het beheersysteem werkt.

Peter Princen - Partner All-Instap

Schrijf nu in als partner

Neem contact met ons op om in te schrijven als partner. We maken snel een account voor je aan zodat je aan de slag kunt! Je eerste site krijg je van ons en hierin kun je naar hartelust het systeem uitproberen.

Schrijf nu in
Naar blog

Laatste blogs

Presenteer eenvoudig jouw projecten

Of het nu gaat om digitale projecten, schilderijen, meubels of woningen... met de nieuwe Projecten-module plaats je ze snel op je website!

Lees verder

Voeg een Instagram feed toe aan jouw website

Door onze koppeling met Instagram in te zetten, wordt het nu ontzettend eenvoudig om jouw Instagram feed op jouw website te delen.

Lees verder

Engelstalig CMS, 301 module en LinkedIn Business

All-Instap heeft deze week weer een mooie update gekregen. Naast een aantal bugfixes hebben we drie mooie nieuwe functies toegevoegd. We vertellen je graag meer over deze update.

Lees verder