Direct de laatste occasions online

Willem Klep van KAR Automotive

Klaar voor de start

Willem Klep startte in 2017 met zijn autobedrijf. Na jarenlang ervaringen te hebben opgedaan in dealerorganisaties van vooraanstaande merken als Mercedes en Renault was het tijd voor een eigen initiatief. KAR Automotive richt zich hoofdzakelijk op de inkoop en verkoop van kwaliteitsoccasions afkomstig van dealerbedrijven en leasemaatschappijen. De ingekochte occasions worden veelal via internet aan de man gebracht.

Marktplaats en sociale media zijn verreweg de belangrijkste lead generators. Een eigen website met een up-to-date occasionlijst en een presentatie van het bedrijf in Sprang-Capelle niet ontbreken. De huisstijl werd ontworpen en vanaf dag één stonden de laatste occasions op de All-Instap website van KAR Automotive.

Representatief en up-to-date

"Voor mij was het belangrijk dat vanaf de dag dat de deuren van KAR opengingen de online presentatie klopte en de occasions online stonden. Dit hebben we super voor elkaar gekregen met All-Instap!"

Volledig benutten van de mogelijkheden

KAR maakt slim gebruik van de mogelijkheden van All-Instap. Bezoekers die via Google of direct op de site terechtkomen (www.kar-automotive.nl) krijgen gelijk een goed beeld van het bedrijf en kunnen de occasions raadplegen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een slim paneel dat het content management systeem van All-Instap biedt.

Heeft een potentiële klant via Marktplaats zijn mogelijk nieuwe auto gevonden, dan wil deze meestal graag nog even een kijkje nemen op de website van het bedrijf. Doordat de occasions up-to-date zijn, de uitstraling klopt en de contactgegevens (inclusief Google Map) direct beschikbaar zijn worden de deals vaak binnen afzienbare tijd gemaakt.

Focus op de verkoop

"Wij kunnen zelf alles op de website aanpassen. Top natuurlijk! Echter moet onze focus liggen op de in- en verkoop van de auto's. Het team van All-Instap heeft bijgesprongen waar nodig en doet dat nog steeds als er wat aangepast dient te worden."

Groei

KAR groeit en dat is mede door de online uitstraling en vindbaarheid. Willem geeft All-Instap dan ook vijf sterren! Vooral het gebruiksgemak en de support is iets waar Willem zeer tevreden over is.

 

Ruimte voor verbetering

Eigenlijk zijn die vijf sterren niet helemaal representatief. We vroegen namelijk ook naar een gewenste verbetering aan de webite. Iets wat nu nog niet mogelijk is. Daar hoefde Willem niet lang over na te denken: "Het zou fijn zijn als een nieuwsbericht direct op mijn Facebook-pagina geplaatst kon worden zonder dat ik dat zelf moet doen. Mijn volgers blijven dan automatisch up-to-date van de nieuwe occasions of bijvoorbeeld een sluiting met kerst." Nou Willem, daar werken we aan!

Ook een All-Instap website?

Bekijk snel de drie mogelijkheden die wij bieden en waarmee je binnen 24-uur live kunt zijn met jouw nieuwe website! Probeer de eerste maand het systeem vrijblijvend en gratis uit.

Bekijk de mogelijkheden