Waarom kiezen voor All-Instap?

Adriaan Snoeren 02 JAN 2018 17:12 1 minuut

Laten we met de deur in huis vallen: een nieuwe website maken kost tijd. Waarom dan niet een website bouwen met een systeem dat leuk is om te gebruiken? All-Instap helpt jouw bedrijf verder.

Na maanden van ontwikkeling presenteer ik nu met trots All-Instap! Al jarenlang bouwen wij met ons internetbureau AdriaanSnoeren.com aan mooie maar zeker ook effectieve websites. Een aantal jaren geleden zijn daar zelfs web-applicaties bijgekomen en vrij recentelijk richten wij ons ook op het ontwerpen en ontwikkelen van web-platformen van begin tot eind.

Het is een bewuste keuze om ons nu met dit eigen web-platform te richten op starters, ZZP-ers, freelancers en kleine bedrijven. Eventueel kunnen MKB-ers ook goed in All-Instap maar die vragen vaak toch net wat meer van een website.

De ervaring leert dat het bouwen van een eigen website, zoals je hierboven al gelezen hebt tijd kost. Natuurlijk, het scheelt geld als je het zelf doet maar het blijf een vak apart. En in tegenstelling tot wat je hoort in verschillende reclames (binnen 30 minuten online, met een paar klikken live...) is dat een utopie. Je moet teksten schrijven, foto's verzamelen e.d. Veel beginnende bedrijven trappen in de valkuil om het zelf te doen en verliezen hiermee kostbare tijd die beter naar het werven van nieuwe opdrachten had kunnen gaan.
Een andere valkuil is het laten bouwen van de site door een handige kennis of familielid. Die persoon heeft na een tijdje altijd andere plannen waardoor het onderhoud aan de site weer spaak loopt.

Wat beter dan gebruik maken van een website platform waarin je supersimpel zelf je site kan maken, ondersteund door bijna 20 jaar ervaring op het web? 

Het dashboard van All-Instap

Na aanmelden ontvang je binnen 1 werkdag toegang tot jouw eigen website omgeving. Je plaatst je logo en kiest kleuren en een lettertype. Dan ga je de pagina's opbouwen. Met handige panelen maak je supersnel mooi opgemaakte pagina's. 

Met raad een daad staan we je bij tijdens het vullen van je site tot het moment daar is om live te gaan. Probeer het zelf en gebruik All-Instap een hele maand gratis. Je kunt ten alle tijden stoppen als het systeem je niet bevalt maar ik beloof je alvast: dat gaat niet gebeuren!

Veel plezier met het maken van je website en laat het ons weten als je nog vragen of hulp nodig hebt!