Niet meer afhankelijk van andere partijen

Vivian Pols van Van Dijk Expresse

Moderniseren zonder investering

Van Dijk Expresse beschikt over jarenlange ervaring in sneltransport en nachtdistributie voor ketenbedrijven en opdrachtgevers opererend in verschillende branches zoals de farmacie, tandtechniek, high-tech, hoogwaardige elektronica en fotografie. Daarnaast zijn zij gecertificeerd voor GDP transport en ADR transport. Midden in de nacht worden de magazijnen van servicemonteurs zorgvuldig bevoorraadt voor het werk van de volgende ochtend.

Op het moment dat wij in aanraking kwamen met All-Instap hadden we een maatwerk website uit 2009. De nieuwsberichten op deze website hielden we wel up-to-date, maar dat was vrijwel het enige dat nog actueel was. Zo hadden we onder andere geen responsive design (goede mobiele weergave) en geen SSL certificaat. Dit ging natuurlijk ten koste van onze Google ranking.

Kortom, Van Dijk Expresse had zeker wat stappen te maken om de website weer up-to-date te krijgen.

 

Een nieuwe site

We zochten naar mogelijkheden voor een nieuwe website, maar zagen op tegen een langdurig maatwerk traject of een grote investering.

Financieel aantrekkelijk

De maandelijkse abonnementskosten van All-Instap waren voor ons zeer aantrekkelijk omdat het een alles-in-één pakket is, inclusief hosting, SSL-certificaat en domeinnaam. Samen met het feit dat er geen investering nodig was om onze nieuwe website op te zetten, was dit voor ons een heel belangrijke reden om voor All-Instap te kiezen.

Een website met je eigen twist

Het gebruiksgemak van een All-Instap website zorgt ervoor dat we een website op jullie platform aan iedereen aan kunnen raden. Je bent niet meer afhankelijk van andere partijen, je richt eenvoudig en naar eigen wens je website in én krijgt zeer goede ondersteuning en support. 

Prettige communicatie

Van Dijk Expresse is erg tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding van All-Instap en geeft ons dan ook 4 sterren! Vivian gaf aan dat ze de korte lijnen, prettige communicatie en goede begeleiding erg kon waarderen en blij is met de leuke website, die eenvoudig up-to-date is te houden.

 

Een kritische noot:

Natuurlijk vroegen we ook aan Van Dijk Expresse hoe wij All-Instap nog beter konden maken. Vivian gaf aan dat ze nog wat meer unieke features zou willen zien zoals de mogelijkheid om een speciale header toe te voegen boven de nieuwsberichten. Dit soort features zouden de websites van All-Instap net iets meer het "maatwerk" gevoel geven. Zelf voegt zij daar aan toe: "Met wat meer tijd, klanten en reuring kom dat vanzelf." Wij zijn het daar natuurlijk helemaal mee eens en blijven onze features en opties (door)ontwikkelen!

Ook een All-Instap website?

Bekijk snel de drie mogelijkheden die wij bieden en waarmee je binnen 24-uur live kunt zijn met jouw nieuwe website! Probeer de eerste maand het systeem vrijblijvend en gratis uit.

Bekijk de mogelijkheden